esti aici : prima pagina // Idei de destinatii de vacanta // City Break // Capitale nordice

Capitale nordice

In cazul in care aveti in vedere un city break sau o deplasare in una dintre metropolele nordice, nu ignorati cateva realizari de exceptie ale arhitecturii ultimilor 15 ani, ce merita a fi vizionate. Iata in cele de mai jos o  lista a rodului prestatiilor arhitectonice de top:

 

 AMSTERDAM

Enneus Heerma Bridge-legatura intre Amsterdam si cele sapte insule artificiale de pe lacul  IJ

- cele 75 case plutitoare din Ijburg, construite la marginea  arhipelagului artificial

 OSLO

- Opera din Oslo, o constructie impresionanta de forma unui iceberg monumental, ce creeaza impresia ca aluneca in fiordul din fata sa.

COPENHAGA

- Bazinul de inot Harbour Bath, cu un pontoon  de plonjare de forma si tinuta  semeata a unei corabii din lemn, redata intr-o forma abstracta.

- Royal Library, denumita Diamantul Negru, datorita fatetelor sale de granit inchis la culoare, slefuit in licariri umede.   

 

STOCKHOLM

- Waterfront Congress Centre, un hexagon neregulat din inox ce leviteaza practic pe un bloc de sticla triunghiular si care adaposteste o sala de congrese de 3000 locuri, un centru de afaceri si hotelul Radisson Blu. La asfintit, lumina se refracta din ansamblul metalic, lasand impresia unui apus de film sf.

HELSINKI

- Muzeul de Arta Contemporana Kiasma. Situat in inima capitalei finlandeze, acesta desfasoara o structura tubulara torsionata ce-i atrage in galeriile sale pe iubitorii acestui gen artistic, coducandu-i inspre peretele luminiscent de sticla din spatele cladirii, astfel incat produsele emblematice ale artei contemporane sunt expuse intr-un ambient propice, sugestiv si subtil.

 

 

Fiecare dintre aceste orase se distinge printr-un specific local, dat de istoria si traditiile proprii. Insa, odata ajunsi intr-unul din ele, merita sa vizitati si aceste obiective, produse de exceptie ale istoriei zilelor noastre. 

 

 

 

 

Vacanta de vis in doar cateva secunde!


scrie localitatea sau zona geografica sau daca nu stii exact descrie in 3 cuvinte concediul (ex:safari)

scrie numarul tau de telefon si te vom contacta cu detalii despre concediu

 

scrie numarul de zile dorit si data in care intentionezi sa pleci in vacanta

scrie numarul de persoane pentru care sa fie facuta oferta

 

Doresti o rezervare pentru hotel, sa-ti gasesti destinatia de vacanta ideala sau bilete de avion la preturi accesibile?

Vezi testimonialele clientilor nostri.

Categorii de destinatii


 

Cauti un hotel?

Indiferent in care loc de pe planeta asta vrei un hotel, pensiune sau motel noi te ajutam sa gasesti o oferta buna.

cauta un hotel
 

Doresti un sejur deosebit?

Concediul tau trebuie sa fie exact cum il doresti si nu unul impus. Te ajutam sa iti configurezi totul conform asteptarilor.

sa configuram sejurul tau ideal
 

Vrei un bilet de avion?

Te ajutam sa iti alegi cursa aeriana adaptata orarului tau astfel incat sa te astepte avionul la scara.

ai bilet cat ai zice "avion"
 
 

Mai mult decat un client fericit

Testimonials

Am avut deosebita placere sa apelez cu ocazia calatoriilor de afaceri si a unor scurte vacante,la serviciile oferite de agentia de turism Gordy's Travel. Am fost impresionata de profesionalismul cu care au raspuns solicitarilor mele, de promptitudine, dar mai ales de modul elegant si eficient de comunicare. Recomand cu multa caldura intreg colectivul agentiei, care s-a remarcat in mod deosebit, prin daruirea si pasiunea cu care rezolva solicitarile clientilor, gasind mereu solutiile potrivite.

 

 

Anca Vlad, Dezvoltator si Manager Agentie Imobiliara

Da personalitate vacantei tale

Gordy's Travel este o agentie de turism din Timisoara, care propune pietei de turism un concept inovator, pus in scena de o echipa cu experienta si know-how.

Intr-un domeniu precum turismul, cu principii de functionare consacrate, Gordy's Travel indrazneste sa faca un pas inainte si sa propuna o redefinire si o reinterpretare a ceea ce inseamna astazi turismul. Astfel ca nu suntem o simpla agentie de turism ci mai degraba suntem consultantul dumneavoastra personal.

 
mai multe despre Agentia de turism Gordy's Travel Timisoara