esti aici : prima pagina // Idei de destinatii de vacanta // Destinatii Exotice // Croaziera Costa Serena

Croaziera Costa Serena

Lasa-te sedus de elganta unica si atmosfera ispititoare a “zeitei marii”: Costa Serena este o nava inspirata de legendele clasice. Jupiter, Apollo, Bacchus, Clio ...  divinitati ale lumii antice te vor fascina cu farmecul lor unic, prezent  in fiecare zona a navei.

O nava construita pentru distractie,  Costa Serena exprima bunastare si relaxare: baruri si restaurante, punti spatioase, panoramice , piscine acoperite cu  acoperis de sticla culisant, realitate virtuala si zone de sport in care sa va provocati prietenii , in timp ce navigati pe valurile oceanului.

Nava dispune de 6.000 de metri patrati de spatiu gandit pentru relaxare, dispus pe doua etaje. Cel  in suprafata de  2100 de metri patrati este dedicat in intregime Spa-ului Samsara , unul dintre cele mai mari spa-uri care exista in prezent pe un vas de croaziera.

Croaziera Costa Serena

 

De ce este vasul de croaziera Costa Serena atat de special?

 De la arta clasica la cea contemporana,  Costa Serena incanta oaspetii sai prin expunerea a  numeroase opere de arta , avand o stransa colaborare cu mai multi artisti de renume international.

Pe Costa Serena, bunastarea este adaptata la toate cerintele pe care un turist le poate avea. De la zona exclusiva in care se gaseste Samsara Spa, dotata cu cabine si apartamente care ofera acces direct la zona de spa, pana la piscina, cu zona de hidromasaj. Puntea exterioara este magnifica,   punandu-va  la dispozitie un ecran gigantic, dotat  cu optiunea de a alege vizionarea in mai multe limbi.

Costa Serena are intr-adevar tot ceea ce v-ati putea dori, incepand cu un simulator de Grand Prix ,prin care puteti va puteti pune in pielea unui pilot de formula unu,  pana la terenuri de sport si o multiutudine de  saloane, baruri si restaurante.

Cateva informatii despre vasul Costa Serena

  • Un total de 1500 de cabine: 87 dintre ele au acces direct la Spa Samsara, 505 au balcon privat, 58 suite cu balcon privat si 12 apartamente cu acces direct la Spa Samsara
  • 5 restaurante
  • 13 baruri, inclusiv un bar Coniac & Trabucuri si unul Cafea& Ciocolata
  • 5 jacuzzi, 4 piscine, dintre care doua cu acoperis retractabil si una pentru copii
  • Samsara Spa: cu 6.000 m2 pe doua nivele, cu sala de gimnastica, bai, thalassoterapie, camere de tratament, sauna, baie turceasca, solare
  • Teatru pe trei nivele, cazino si discoteca
  • Simulator Grand Prix
  • O lume virtuala, Squok Club cu PlayStation Entertainment

Croaziera Costa Serena

 

Croaziera Costa Serena

Croaziera Costa Serena

Croaziera Costa Serena

 

 

Vacanta de vis in doar cateva secunde!


scrie localitatea sau zona geografica sau daca nu stii exact descrie in 3 cuvinte concediul (ex:safari)

scrie numarul tau de telefon si te vom contacta cu detalii despre concediu

 

scrie numarul de zile dorit si data in care intentionezi sa pleci in vacanta

scrie numarul de persoane pentru care sa fie facuta oferta

 

Doresti o rezervare pentru hotel, sa-ti gasesti destinatia de vacanta ideala sau bilete de avion la preturi accesibile?

Vezi testimonialele clientilor nostri.

Categorii de destinatii


 

Cauti un hotel?

Indiferent in care loc de pe planeta asta vrei un hotel, pensiune sau motel noi te ajutam sa gasesti o oferta buna.

cauta un hotel
 

Doresti un sejur deosebit?

Concediul tau trebuie sa fie exact cum il doresti si nu unul impus. Te ajutam sa iti configurezi totul conform asteptarilor.

sa configuram sejurul tau ideal
 

Vrei un bilet de avion?

Te ajutam sa iti alegi cursa aeriana adaptata orarului tau astfel incat sa te astepte avionul la scara.

ai bilet cat ai zice "avion"
 
 

Mai mult decat un client fericit

Testimonials

Amabili, profesionisti si competitivi, cu parteneri consacrati si competenti, care fac micile neajunsuri inerente ale unui vojaj complicat sa para un moment de divertisment livrat cu pachetul de servicii. Am fost atat de incantat de servicile lor ca am curajul sa-i las sa-mi planifice vacanta. Si sunt o persoana de loc usor de multumit. Felicitari, si la multi, multi clienti. Cine nu ma crede, sa va incerce serviciile.

 

 

Iancu Fidelio, Marketing Consultant

Da personalitate vacantei tale

Gordy's Travel este o agentie de turism din Timisoara, care propune pietei de turism un concept inovator, pus in scena de o echipa cu experienta si know-how.

Intr-un domeniu precum turismul, cu principii de functionare consacrate, Gordy's Travel indrazneste sa faca un pas inainte si sa propuna o redefinire si o reinterpretare a ceea ce inseamna astazi turismul. Astfel ca nu suntem o simpla agentie de turism ci mai degraba suntem consultantul dumneavoastra personal.

 
mai multe despre Agentia de turism Gordy's Travel Timisoara