esti aici : prima pagina // Idei de destinatii de vacanta // Destinatii inedite // Italia- Capri

Italia- Capri

Odata ajunsi in proximitatea insulei situata in zona coastei napoletane si a celebrei coaste amalfitane, va intampina un spectacol de margini stancoase tasnite din apele limpezi ale Mediteranei,  punctate cu pesteri ascunse sau plaje izolate.

Capri, locul de retragere preferat al imparatului roman Tiberiu, desfasoara un centru istoric extrem de pitoresc, accesibil cu funicularul de pe tarm sau prin plimbari fermecatoare pe stradutele serpuite ale insulei.

Capri adaposteste ruinele impozantei case de vacanta a lui Tiberiu, Villa Jovis si ofera o panorama inedita de pe Mont Solaro sau plimbari pe aleile din Anacapri, pana la calea pedestra Migliera, terminata la Belvedere del Tuono, loc fabulos de observare a imprejurimilor.

vila jovis

Capri nu inceteaza sa surprinda privirea si starea de spirit, la plimbare prin Piazzeta, centrul sau medieval presarat cu cafenele si restaurante extrem de recofortante, desfasurand o  pleiada de magazine de lux,  pe Via Longarno, Via Sopramonte, strada panoramica, pe Via Tiberius,  prin  Parcul Astarita, construit in terase dispuse deasupra Mediteranei, sau tragand cu coada ochiului la  franturi de case extrem de bine intretinute, cu gradini imaculate, zarite printre fantele gardurilor de fier, intr-o abundenta de arbori, arbusti  si flori subtropicale.

Villa Jovis, evident, construita strategic, deasupra stancilor, impresioneaza printr-o panorama asupra Golfului Napoli, cu micul sau fort medieval, a insulelor invecinate Ischia si Procida, a Peninsulei Sorrentane si Golfului Salerno, Sorrento si Salerno, fiind orase continentale, Sorrento in primul rand , etaland o frumusete si dispunere geografica de invidiat.

Un alt sit antic roman, Villa Damecuta este situat in Anacapri, cel de-al doilea oras al insulei, de la acesta putandu-se cobora la Grotta Azzura,  renumita pestera a insulei, situata la nivelul marii.. La Grotta Azzura puteti inota, accesibila fiind si cu o plimbare cu barca de-a lungul coastei insulei,. Mai apoi se poate ajunge la unele dintre  stabilimentele bailor publice romane, precum Il Nettuno sau Il Riccio, cel din urma fiind faimos pentru  fabulosul  sau restaurant pescaresc situat in buza marii.

anacapri

Intorcandu-va la Capri, nu ratati fabilosul restaurant Da Paolino, pentru a incheia cum se cuvine un periplu de delicatese vizuale, o frantura din stilul de viata al rasfatatilor unui imperiu antic spectaculos, scaldat in flora si clima mediteraneana.

 

Vacanta de vis in doar cateva secunde!


scrie localitatea sau zona geografica sau daca nu stii exact descrie in 3 cuvinte concediul (ex:safari)

scrie numarul tau de telefon si te vom contacta cu detalii despre concediu

 

scrie numarul de zile dorit si data in care intentionezi sa pleci in vacanta

scrie numarul de persoane pentru care sa fie facuta oferta

 

Doresti o rezervare pentru hotel, sa-ti gasesti destinatia de vacanta ideala sau bilete de avion la preturi accesibile?

Vezi testimonialele clientilor nostri.

Categorii de destinatii


 

Cauti un hotel?

Indiferent in care loc de pe planeta asta vrei un hotel, pensiune sau motel noi te ajutam sa gasesti o oferta buna.

cauta un hotel
 

Doresti un sejur deosebit?

Concediul tau trebuie sa fie exact cum il doresti si nu unul impus. Te ajutam sa iti configurezi totul conform asteptarilor.

sa configuram sejurul tau ideal
 

Vrei un bilet de avion?

Te ajutam sa iti alegi cursa aeriana adaptata orarului tau astfel incat sa te astepte avionul la scara.

ai bilet cat ai zice "avion"
 
 

Mai mult decat un client fericit

Testimonials

Cine mai are nevoie de reviste sau ghiduri turistice, cand ai la dispozitie cunostintele si experienta echipei Gordy's Travel! Am fost sfatuiti si ajutati in alegerea destinatiei de vacanta, si suntem foarte multumiti de rezultat. Concediul nostru din Croatia putem spune ca a fost unul din cele mai reusite de pana acum. Nici nu credeam ca poate fi atat de simplu : am completat un formular si am asteptat sa fim contactati. Multumim Gordy's Travel!

 

 

Melania si Paul Cheregi, Bucuresti

Da personalitate vacantei tale

Gordy's Travel este o agentie de turism din Timisoara, care propune pietei de turism un concept inovator, pus in scena de o echipa cu experienta si know-how.

Intr-un domeniu precum turismul, cu principii de functionare consacrate, Gordy's Travel indrazneste sa faca un pas inainte si sa propuna o redefinire si o reinterpretare a ceea ce inseamna astazi turismul. Astfel ca nu suntem o simpla agentie de turism ci mai degraba suntem consultantul dumneavoastra personal.

 
mai multe despre Agentia de turism Gordy's Travel Timisoara