esti aici : prima pagina // Idei de destinatii de vacanta // Destinatii inedite // Maroc- Marrakech

Maroc- Marrakech

Pana acum cateva zeci de ani, intregul Maroc era cunoscut europenilor, arabilor si persanilor, drept “ Regatul Marrakech”. De secole, Marrakech este renumit pentru cei “sapte sfinti” ai sai, in urma mutarii mormintelor catorva figuri renumite in oras, in scopul atragerii pelerinilor din intreaga lume.

Marrakech

Situat la poalele muntilor Atlas, cu o duzina de varfuri atingand si 4000 m, orasul Marrakech reprezinta o oaza a unei varietati bogate de plante, intr-un melanj de parfumuri, culori si fructe ademenitoare, o veritabila poarta vest-est, situata la numai 2-3 ore de Europa.

Temperatura medie anuala se situeaza in jurul valorii de 26 grade C, lunile optime pentru un sejur fiind, mai, iunie, septembrie si octombrie, clima fiind clasificata in categoria celei semiaride.

Muntii Atlas

Printre rezidentii capitalei marocane, s-au numarat si Mahamed Abdelaziz, presedintele Frontului Polisario, Abd el-Ouahed ben Messaoud, diplomat marocan al secolului 16 si ambasador al reginei Elisabeta 1, posibila inspiratie a celebrului personaj Othello, Juan Goytisolo, romancier spaniol, Yves Saint Laurent, Jean-Paul Gaultier, Elias Canetti, laureat al Premiului Nobel pentru literatura si Josephine Baker.

Pentru un sejur de tinuta, va exemplificam: SIRAYANE BOUTIQUE HOTEL & SPA, FOUR SEASONS RESORT MARRAKECH, TAJ PALACE MARRAKESCH, PALAIS NAMASKAR, SELMAN MARRAKESCH, SECRET GARDEN VILLA RESORT.

vila resort


 

Vacanta de vis in doar cateva secunde!


scrie localitatea sau zona geografica sau daca nu stii exact descrie in 3 cuvinte concediul (ex:safari)

scrie numarul tau de telefon si te vom contacta cu detalii despre concediu

 

scrie numarul de zile dorit si data in care intentionezi sa pleci in vacanta

scrie numarul de persoane pentru care sa fie facuta oferta

 

Doresti o rezervare pentru hotel, sa-ti gasesti destinatia de vacanta ideala sau bilete de avion la preturi accesibile?

Vezi testimonialele clientilor nostri.

Categorii de destinatii


 

Cauti un hotel?

Indiferent in care loc de pe planeta asta vrei un hotel, pensiune sau motel noi te ajutam sa gasesti o oferta buna.

cauta un hotel
 

Doresti un sejur deosebit?

Concediul tau trebuie sa fie exact cum il doresti si nu unul impus. Te ajutam sa iti configurezi totul conform asteptarilor.

sa configuram sejurul tau ideal
 

Vrei un bilet de avion?

Te ajutam sa iti alegi cursa aeriana adaptata orarului tau astfel incat sa te astepte avionul la scara.

ai bilet cat ai zice "avion"
 
 

Mai mult decat un client fericit

Testimonials

Cine mai are nevoie de reviste sau ghiduri turistice, cand ai la dispozitie cunostintele si experienta echipei Gordy's Travel! Am fost sfatuiti si ajutati in alegerea destinatiei de vacanta, si suntem foarte multumiti de rezultat. Concediul nostru din Croatia putem spune ca a fost unul din cele mai reusite de pana acum. Nici nu credeam ca poate fi atat de simplu : am completat un formular si am asteptat sa fim contactati. Multumim Gordy's Travel!

 

 

Melania si Paul Cheregi, Bucuresti

Da personalitate vacantei tale

Gordy's Travel este o agentie de turism din Timisoara, care propune pietei de turism un concept inovator, pus in scena de o echipa cu experienta si know-how.

Intr-un domeniu precum turismul, cu principii de functionare consacrate, Gordy's Travel indrazneste sa faca un pas inainte si sa propuna o redefinire si o reinterpretare a ceea ce inseamna astazi turismul. Astfel ca nu suntem o simpla agentie de turism ci mai degraba suntem consultantul dumneavoastra personal.

 
mai multe despre Agentia de turism Gordy's Travel Timisoara