esti aici : prima pagina // Idei de destinatii de vacanta // Destinatii inedite // Peru-Cuzco

Peru-Cuzco

Conceput sub forma unei efigii ce reprezinta animalul sacru puma, Cuzco este o destinatie turistica de prim rang, primind anual in jur de 2 milioane vizitatori.

Orient Expres pune la dispozitia acestora, linia dedicata a trenului Hiram Bingham, ce face legatura Cuzco-Machu Picchu.

tren cuzco

Clima subtropicala de altitudine, in general uscata si temperata, delimiteaza clar doua sezoane: cel uscat, aprilie-octombrie, cu soare din abundenta si cu temperaturi ocazional foarte scazute pe timpul noptii si cel umed, noiembrie-martie cu mult mai putine nopti inghetate. Iulie este cea mai friguroasa luna, cu o temperatura medie de 9,6 grade Celsius. Noiembrie inregistreaza in jur de 13,4 grade, iar septembrie este cea mai indicata pentru turisti. Desi cu temperaturi mai scazute, singura zapada de care s-a auzit vreodata, a fost cea din iunie 1911.

In luna septembrie a acestui an, celebrul lant Orient Expres va inaugura un nou hotel in Cuzco, in centrul istoric al acestuia, in locatia Palacio Nazarenas, capodopera a arhitecturii spaniole coloniale. Construit fiind pe situl istoric presarat cu vestigii  ale civilizatiei pre-incase, numeroase dintre acestea au fost incorporate in structura constructiei. Sunt atat de prezente in cladire, incat sunt acum parte din camerele hotelului, sau au fost lasate la vedere in vitrine de sticla. Mai mult, biblioteca hotelului, desfasoara o colectie de artefacte, de la fragmente arheologice descoperite in timpul sapaturilor, la obiecte de cult. In contrapartida, toate cele 56 de suite sunt dotate cu Ipad-uri incarcate cu ghiduri locale, ziare si sugestii privind restaurantele din oras, precum si telefoane mobile cu arie de acoperire pe suprafata integului Cuzco.

palacio_nazarenas

Spa-ul si piscina hotelului sunt locul ideal de relaxare in urma eventualei efectuari a traseului de 45km pana la Machu Picchu. Desigur, alternativa este oferita de Hiram Bingham, care parcurge distanta pana la celebrele ruine, in trei ore si jumatate.

Alte locatii de remarcat in Cuzco sunt: Libertador Palacio del Inca, Sonesta Posada del Inca, sau Monasterio- de exceptie- toate, evident, in stil traditional.

urubamba

In oraselul Urubamba, pe Valea Sacra, aveti alternativa cazarii la Rio Sagrado. Dar, cea mai spectaculoasa locatie  situata chiar in Machu Picchu, desfasurand o panorama absolut uimitoare asupra muntilor sau a junglei intinsa de-a lungul raului Urubamba, este incontestabil Machu Picchu Sanctuary Lodge, hotel de lux, apartinand aceluiasi lant Orient Expres, singurul hotel adiacent celebrului sit antic inca.

 

Vacanta de vis in doar cateva secunde!


scrie localitatea sau zona geografica sau daca nu stii exact descrie in 3 cuvinte concediul (ex:safari)

scrie numarul tau de telefon si te vom contacta cu detalii despre concediu

 

scrie numarul de zile dorit si data in care intentionezi sa pleci in vacanta

scrie numarul de persoane pentru care sa fie facuta oferta

 

Doresti o rezervare pentru hotel, sa-ti gasesti destinatia de vacanta ideala sau bilete de avion la preturi accesibile?

Vezi testimonialele clientilor nostri.

Categorii de destinatii


 

Cauti un hotel?

Indiferent in care loc de pe planeta asta vrei un hotel, pensiune sau motel noi te ajutam sa gasesti o oferta buna.

cauta un hotel
 

Doresti un sejur deosebit?

Concediul tau trebuie sa fie exact cum il doresti si nu unul impus. Te ajutam sa iti configurezi totul conform asteptarilor.

sa configuram sejurul tau ideal
 

Vrei un bilet de avion?

Te ajutam sa iti alegi cursa aeriana adaptata orarului tau astfel incat sa te astepte avionul la scara.

ai bilet cat ai zice "avion"
 
 

Mai mult decat un client fericit

Testimonials

Va multumim pentru concediul organizat in Grecia - pur si simplu nu se putea mai bine. Logistica si atentia la detalii au fost absolut perfecte. Abia ajunsi acolo am realizat ca hotelul recomandat de catre dumneavoastra a fost unul din cele mai bune din punct de vedere calitate/pret.

 

 

Marius Andrache, Timisoara

Da personalitate vacantei tale

Gordy's Travel este o agentie de turism din Timisoara, care propune pietei de turism un concept inovator, pus in scena de o echipa cu experienta si know-how.

Intr-un domeniu precum turismul, cu principii de functionare consacrate, Gordy's Travel indrazneste sa faca un pas inainte si sa propuna o redefinire si o reinterpretare a ceea ce inseamna astazi turismul. Astfel ca nu suntem o simpla agentie de turism ci mai degraba suntem consultantul dumneavoastra personal.

 
mai multe despre Agentia de turism Gordy's Travel Timisoara