esti aici : prima pagina // Idei de destinatii de vacanta // Destinatii Exotice // Republica Dominicana

Republica Dominicana

Cu o diversitate biologica impresionanta, ca orice destinatie exotica ce se respecta, cu cel mai inalt varf muntos al sau, situat la peste 3000 m altitudine, cel mai mare lac al Caraibelor, sau renumitul dans national merengue, Republica Dominicana numara printre atractiile sale de top, cursurile de golf organizate pe perioda intregului an.

dans latino

Clima insulei este majoritar tropicala, inregistrand o temperatura medie anuala de 28 grade Celsius pe coasta. Media in munti este de 18 grade Celsius, chiar 0 grade pe alocuri , dar si o maxima ce poate atinge  40 grade Celsius, in vaile protejate. Lunile cele mai racoroase sunt ianuarie si februarie, pe cand cea mai calduroasa  dintre ele este august. Pe coasta nordica, sezonul umed dureaza intre noiembrie si ianuarie, pe cand in rest, acesta se intinde din mai pana in noiembrie.

Incontestabil, Republica Dominicana inseamna in limbaj turistic plaja Punta Cana, cu hotelurile sale all inclusive , dotate invariabil cu spa. Scuba diving-ul este la el acasa in Punta Cana.

Scuba diving

Printre recomandarile noastre se numara urmatoarele hoteluri: Paradisus Palma Real, Iberostar Grand Hotel BavaroParadisus Punta Cana, Gran Bahia Principe Esmeralda, Barcelo Bavaro Palace de Luxe, Dreams Palm Beach, Riu Palace Punta Cana, cel mai recomandat ca raport pret/calitate dar, din acest motiv si cel mai greu accesibil ca locuri disponibile.

 

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul de mai jos:

 


-

 

Vacanta de vis in doar cateva secunde!


scrie localitatea sau zona geografica sau daca nu stii exact descrie in 3 cuvinte concediul (ex:safari)

scrie numarul tau de telefon si te vom contacta cu detalii despre concediu

 

scrie numarul de zile dorit si data in care intentionezi sa pleci in vacanta

scrie numarul de persoane pentru care sa fie facuta oferta

 

Doresti o rezervare pentru hotel, sa-ti gasesti destinatia de vacanta ideala sau bilete de avion la preturi accesibile?

Vezi testimonialele clientilor nostri.

Categorii de destinatii


 

Cauti un hotel?

Indiferent in care loc de pe planeta asta vrei un hotel, pensiune sau motel noi te ajutam sa gasesti o oferta buna.

cauta un hotel
 

Doresti un sejur deosebit?

Concediul tau trebuie sa fie exact cum il doresti si nu unul impus. Te ajutam sa iti configurezi totul conform asteptarilor.

sa configuram sejurul tau ideal
 

Vrei un bilet de avion?

Te ajutam sa iti alegi cursa aeriana adaptata orarului tau astfel incat sa te astepte avionul la scara.

ai bilet cat ai zice "avion"
 
 

Mai mult decat un client fericit

Testimonials

Cine mai are nevoie de reviste sau ghiduri turistice, cand ai la dispozitie cunostintele si experienta echipei Gordy's Travel! Am fost sfatuiti si ajutati in alegerea destinatiei de vacanta, si suntem foarte multumiti de rezultat. Concediul nostru din Croatia putem spune ca a fost unul din cele mai reusite de pana acum. Nici nu credeam ca poate fi atat de simplu : am completat un formular si am asteptat sa fim contactati. Multumim Gordy's Travel!

 

 

Melania si Paul Cheregi, Bucuresti

Da personalitate vacantei tale

Gordy's Travel este o agentie de turism din Timisoara, care propune pietei de turism un concept inovator, pus in scena de o echipa cu experienta si know-how.

Intr-un domeniu precum turismul, cu principii de functionare consacrate, Gordy's Travel indrazneste sa faca un pas inainte si sa propuna o redefinire si o reinterpretare a ceea ce inseamna astazi turismul. Astfel ca nu suntem o simpla agentie de turism ci mai degraba suntem consultantul dumneavoastra personal.

 
mai multe despre Agentia de turism Gordy's Travel Timisoara